Tenis

Bucurestiul revine pe harta tenisului cu un turneu ATP Challenger

Sursă foto: frt.ro

"Trofeul Tiriac-Nastase" va avea loc in perioada 19-26 septembrie la Bucuresti, cu premii totale in valoare de 44.820 de euro.

Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Fundația Olimpică Română, anunță organizarea unui noi turneu de tenis din Calendarul ATP, programat să se desfășoare la București, în perioada 19-26 septembrie 2021: "Trofeul Țiriac-Năstase", turneu ATP Challenger 80 dotat cu premii totale în valoare de 44.820 Euro.

Directorul de Turneu al ediției 2021 a "Trofeului Țiriac-Năstase" va fi Dumitru Hărădău, unul dintre cei mai experimentați organizatori de turnee din România.

"Bucureștiul avea nevoie de un turneu de o asemenea anvergură, tenisul românesc avea nevoie de el și ne bucurăm că acest turneu va avea loc.

"Este un câștig pentru jucătorii români de tenis, pentru că mulți dintre ei vor avea șansa să joace la București, și mă aștept să avem parte și de spectatori în tribune.

"Va fi un eveniment foarte important în peisajul competițiilor sportive organizate în țara noastră" a declarat Dumitru Hărădău despre turneul ATP Challenger 80 ce va fi găzduit de Centrul Național de Tenis al Federației Române de Tenis.

Despre noul turneu de la Bucuresti a vorbit si Razvan Itu, directorul general al FRT.

"Acest nou turneu reprezintă o șansă în plus și pentru tinerii jucătorii români, pentru că el a fost gândit special pentru ei și pentru viitorul tenisului românesc".



Bucurestiul revine pe harta tenisului cu un turneu ATP Challenger