Tenis

Begu si Mitu in finala de dublu la Bucuresti

Sursă foto: facebook.com/brdbucharestopen

Jucatoarele Irina Begu si Andreea Mitu s-au calificat, sambata, in finala concursului de dublu din cadrul turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Begu si Mitu le-au invins in semifinale pe Elena Ruse si Jaqueline Cristian, mai tinerele lor conationale, cu 6-4, 3-6, 10-6.

Un meci spectaculoas cu numeroase rasturnari de ambele parti.

Mai intai, in primul set, Ruse si Cristian au condus cu 3-1 si au avut mingi de 4-1 chiar, dupa care perechea mai experimentata a intors rezultatul castigand setul.

Begu si Mitu s-au distantat apoi la 3-0 in actul secund, dar Ruse si Cristian au intors formidabil rezultatul, trimitand meciul in tiebreak-ul decisiv dupa sase game-uri adjudecate la rand.

In cele din urma experienta a invins tineretea, Begu si Mitu obtinand calificarea in ultimul act, acolo unde Begu are ocazia sa-si apere trofeul cucerit in urma cu un an la Bucuresti.

Am putea avea o finala suta la suta romaneasca la dublu, daca Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu le inving, sambata dupa 19:00, pe Danka Kovinic si Maryna Zenevska.



Begu si Mitu in finala de dublu la Bucuresti