Tenis

Becker neaga o posibila colaborare cu Halep

Sursă foto: https://twitter.com/Los_Halepenos

Prezent la un eveniment organizat la Bucuresti inaintea Craciunului si la care printre invitati s-a numarat si Simona Halep, fostul jucator german Boris Becker neaga ca ar urma sa o antreneze pe lidera mondiala.

“Nu este absolut nimic. O apreciez mult pe Simona Halep, dar cu siguranta nu voi fi antrenorul sau consultantul ei”, a declarat Becker pentru agentia germana SID.

Potrivit Libertatea, Becker s-ar fi inteles cu Halep pentru a-i fi acesteia alaturi la turnee pentru o remuneratie de 20.000 de euro pe luna sau 10.000 de euro de turneu.

Simona Halep este singura jucatoare din topul 15 mondial care nu va incepe noul sezon in prima saptamana a anului 2019, aceasta urmand a-si face debutul pe 7 ianuarie la Sydney.

Halep s-a despartit de australianul Darren Cahill la final de 2019, acesta alegand sa-si petreaca urmatorul an alaturi de familie.

Lidera mondiala se antreneaza in aceasta perioada in tara sub supravegherea lui Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei.



Becker neaga o posibila colaborare cu Halep