Tenis

Andrey Rublev produce surpriza la Turneul Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/atptour

Deja calificat in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra, austriacul Dominic Thiem a fost invins in ultima partida a grupelor de rusul Andrey Rublev, un debutant in competitie.

Jucatorul clasat pe locul 8 mondial s-a impus, cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 14 minute.

Pentru Rublev a fost prima victorie dupa doua infrangeri consecutive, rusul impresionand la capitolul puncte castigate cu primul serviciu (28/35).

Debutant la Turneul Campionilor, Andrey Rublev ajunge la trei victorii consecutive in fata lui Thiem, preluand conducerea la general dupa cinci confruntari.

Rublev paraseste competitia dupa faza grupelor, in timp ce Thiem isi asteapta adversarul din semifinale pentru a incerca a 300-a victorie din cariera in circuitul ATP.

Austriacul va juca impotriva invingatorului dintre Novak Djokovic si Alexander Zverev, meci programat vineri in cealalta grupa.

Joi seara se mai joaca in Grupa Tokyo 1970 confruntarea dintre Rafael Nadal si Stefanos Tsitsipas, meci direct pentru calificarea in semifinale, acolo unde asteapta Daniil Medvedev.Andrey Rublev produce surpriza la Turneul Campionilor