Tenis

Amanunte de culise din perioada de carantina a Simonei Halep in Australia

Sursă foto: https://www.instagram.com/simonahalep

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a vorbit, duminica, despre perioada de carantina traita de Simona Halep inaintea participarii la Australian Open.

“Avem patru ore si jumatate in care putem sa iesim din camera si doar pentru a merge la teren. Tenisul este aproximativ doua ore. Singura diferenta majora este ca aici avem voie sa mergem toti la teren.

“E permis accesul celor din grup. In rest suntem izolati. Nu ne vedem cu nimeni alticineva din celelalte grupuri. Avem trasee diferite, totul este practic separat”, a declarat Apostu-Efremov la Digisport.

Acesta a subliniat si care sunt dezavantajele carantinei de la Adelaide.

“Nu ne putem antrena pe terenurile de la Australian Open si nu o vom face pentru ca, dupa ce Simona va juca acel demonstrativ (n.r. - 29 ianuarie), vom pleca a doua zi, sambata, si acolo nu se fac antrenamente sambata, pentru ca trebuie sa reconfigureze totul pentru turneul care incepe duminica”, a explicat antrenorul numarului doi mondial.

Simona Halep se antreneaza la Adelaide si in compania Irinei Begu, publicand recent o fotografie alaturi de aceasta de pe terenul de antrenament.Amanunte de culise din perioada de carantina a Simonei Halep in Australia