Tenis

Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami

Sursă foto: https://twitter.com/

Simona Halep a trait un mic dezastru, vineri dimineata in semifinalele turneului de tenis de la Miami. Ploaia nu a lasat-o sa plece acasa linistita. Intrerupta de precipitatii de trei ori in total, ultima oara partida a fost reluata de la 5-7 0-5 in defavoarea Simonei, iar romanca a revenit pe teren dupa 70 de minute de pauza pentru a pierde in doar cinci minute.
Citeste si: De la aplaudat la dat sfaturi pe teren: Indicatiile halucinante ale lui Dobre la meciul Halep - Pliskova

Scorul final al meciului Simona Halep - Karolina Pliskova a fost 5-7 1-6. La sfarsit,Simona a venit la fileu mai abatuta ca niciodata, parca ar fi fost pe punctul sa cada din picioare, cu ochii in pamant,

Începută la ora 3.00 a României, partida s-a încheiat la 7.10! Timpul efectiv de joc a fost de o oră și 15 minute. 

Dintre cele trei pauze de ploaie, cea mai mare a fost ultima, la ora 5.50 a României, care a durat o oră și zece minute.

Romanca a ratat sansa de a face pasul in finala, acolo unde ar fi recuperat locul 1 mondial, cel la care viseaza de trei luni, dupa despartirea de Darren Cahill. De pe 1 aprilie, ea va ruca de pe pozitia a treia mondiala pe locul 2 WTA.

In semifinalele turneului, jucate vineri dimineata, Halep a pierdut primul set cu 7-5, iar in al doilea a fost condusa cu 5-0, insa partida a fost intrerupta de ploaie. 

Tot ploaia intrerupsese meciul la 2-0 in setul secund, in favoarea adversarei sale, dupa ce la 3-3 in primul set mai fusese o pauza din cauza precipitatiilor.

Halep a condus cu 5-3 in primul set, dupa care a cazut complet si a pierdut urmatoarele 9 game-uri. Astfel, de la 5-3 pentru Halep, s-a ajuns la 7-5, 5-0 pentru Pliskova!

70 de minute a asteptat Halep la vestiare pentru a reveni pe teren si a fi invinsa in 5 minute. Intoarsa pe teren la 0-5 in setul secund, dupa a treia pauza de ploaie, a castigat un game si apoi l-a pierdut pe al doilea odata cu setul (6-1), odata cu meciul si odata si cu locul 1 WTA, cel care pare a ramane din ce in ce mai mult doar un vis pierdut.

Mai jos, ultimul punct din setul 1.

 

Vom reveni cu detalii.



Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami