Tenis

Update: Partenerul de viață al Arynei Sabalenka ar fi sărit de la balcon într-o „sinucidere aparentă”

Sursă foto: https://twitter.com/UniversTennis/

Konstantin Koltsov (42 de ani), partenerul jucătoarei de tenis  Aryna Sabalenka  a decedat luni la Miami (SUA). Inițial s-a afirmat că ar fi decedat subit din cauza unui accident vascular cerebral sau infarct, însă marți seară Poliția locală a anunțat că fostul sportiv a fost găsit căzut de la etaj.

„Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie 2024, la aproximativ ora 12:39 a.m., Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost trimise la St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, cu referire la un bărbat care a sărit dintr-un balcon”, se arată în raportul Departamentului de Poliție din Miami-Dade, citat de New York Times.

Astfel, se vorbește despre o „posibilă sinucidere”.

Inițial, Telegraf.News, o publicație cunoscută din Belarus, a scris că un cheag de sânge care s-a format în altă parte a corpului s-a desprins și a ajuns pe un vas de sânge din creier, cauzându-i embolie cerebrală fostului hocheist.De as emenea, s-a vorbit inițial și despre un infarct.

Koltsov și Sabalenka, numărul doi mondial în clasamentul WTA al momentului, formau un cuplu din anul 2021.

Cei doi se aflau împreună la Miami, acolo unde Sabalenka joacă în cadrul turneului local, dar și locul în care cei doi trăiau.

Aryna Sabalenka era calificată din oficiu în turul doi la Miami Open și urma să joace cu învingătoarea meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa, partidă programată marți de la ora 22:00, ora României.

Cel mai probabil Sabalenka se va retrage din turneul american.

Koltsov a fost draftat de Pittsburg Penguins în 1999 și a evoluat pentru această echipă din NHL în sezonul 2003/2004 vreme de 82 de meciuri.

În 2016, Koltsov s-a retras oficial din hochei de la o echipă din Rusia.

 


Update: Partenerul de viață al Arynei Sabalenka ar fi sărit de la balcon într-o „sinucidere aparentă”