Pariuri Sportive

Watford - Manchester United, meciul zilei in Premier League

Sursă foto: https://twitter.com/abdoudoucoure16

Cel mai asteptat duel al zilei de sambata in Premier League le aduce fata in fata pe Watford si pe Manchester United, doua echipe cu evolutii opuse in debutul sezonului din Anglia.

Watford este revelatia inceputului de campionat, cu patru victorii din tot atatea meciuri disputate. Londonezii au reusit sa patrunda in top patru printre granzii campionatului si, judecand dupa pozitionarea din clasament, are prima sansa in fata lui Manchester United.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Watord - Manchester United

Echipa pregatita de Jose Mourinho a inceput cu doua victorii si doua infrangeri, fiind doar pe zece in clasament.

Javi Garcia nu are probleme de efectiv si ar putea alinia acelasi “11” precum in partida castigata cu Tottenham (2-1) inaintea pauzei pentru meciurile internationale.

De la United vor lipsi Rushford, suspendat, si Herrera, jucator accidentat, in timp ce Fellaini si Shaw ar putea lua loc pe banca dupa accidentari.

Statistica este zdrobitoare in favoarea lui United in confruntarile cu Watford. Echipa din Londra a castigat doar un meci din ultimele 15 disputate contra fostei campioanei, pierzandu-le pe celelalte 14.

Cu toate acestea, “Viespile” au intepat serios in septembrie 2016, cand au castigat meciul de pe teren propriu, cu 3-1.

Sezonul precedent Manchester United s-a impus cu 4-2 intr-un meci in care fundasul Ashley Young, fost echipier la Watford, reusea o dubla.

Watford are un singur meci din ultimele sapte de Premier League in care n-a primit gol.

De la numirea lui Javi Garcia in luna februarie cei de la Watford au adunat 23 de puncte pe teren propriu, mai multe decat oricare alta echipa din prima liga engleza in acest interval.

Manchester United a castigat doar un meci din ultimele patru disputate in deplasare in Premier League.

Echipa lui Jose Mourinho a obtinut victoria de fiecare data in ultimele 24 de meciuri din Premier League in care a marcat primul gol.

Redactia noastra recomanda la Watford - Manchester United un meci cu peste 2.5 goluri, eveniment pe care la BAUMBET.ro il gasim la o Super-Cota de 2.00



Watford - Manchester United, meciul zilei in Premier League