Pariuri Sportive

Kaizen și BVGroup se asociază pentru a lansa Betano ca nou challenger în Marea Britanie

Kaizen Gaming a anunțat că va lansa marca sa emblematică Betano pe piața din Marea Britanie în parteneriat cu BVGroup, conform siteului britanic SBC News.

Lansarea iminentă a lui Betano în Marea Britanie este considerată „cea mai recentă piatră de hotar pentru pariuri sportive, consolidând prezența brandului său global în calitate de sponsor oficial atât al UEFA Euro 2024, cât și al CONMEBOL Copa America 2024”.

În calitate de brand pan-internațional al liderului pieței grecești de jocuri de noroc online Kaizen, Betano și-a asigurat poziții pe podium pe piețele de pariuri sportive din Portugalia, România și Republica Cehă.

Intrând în Marea Britanie, Kaizen a numit BVGroup, compania de operare a BetVictor, să furnizeze sistemele tehnologice proprii pentru ca Betano să se impună ca un nou challenger.

Betano va fi susținut de operațiunile de asistență pentru clienți ale BVGroup, asigurându-se că clienții săi beneficiază de suita extinsă de instrumente de jocuri de noroc mai sigure a BVGroup.

Julio Iglesias Hernando, CCO al Kaizen Gaming, consideră intrarea pe piața jocurilor de noroc online din Marea Britanie „ca o provocare comparabilă cu concurența în Premier League, cu parteneriatul potrivit considerat crucial pentru succes”.

El a continuat: „La Betano, activăm în prezent pe mai multe piețe din Europa, Africa și America, implicând clienții cu platforma noastră proprietară de top pentru a oferi o experiență palpitantă de pariuri online.

„Este o provocare să intri pe una dintre cele mai mari piețe reglementate de jocuri online din lume și, pentru a asigura o intrare de succes, ai nevoie de parteneri excelenți… Suntem încrezători că parteneriatul nostru din Marea Britanie va fi un succes.”

Parteneriatul permite BVGroup să continue să-și extindă portofoliul de mărci subsidiare de pariuri sportive, având dezvoltat proprietăți pentru TalkSport UK și Bild Deutschland.

BVGroup și-a reorganizat identitatea și structura corporativă în 2023 pentru a reflecta mai bine noile sale servicii de afaceri și tehnologie, dincolo de operarea mărcii BetVictor.

Brent Almeida, CCO al BVGroup, a comentat: „Suntem onorați să colaborăm cu Kaizen Gaming pentru a aduce brandul său Betano pe piața din Marea Britanie, unde suntem încrezători că tehnologia și capacitățile noastre de operare vor oferi fanilor sportului experiența de joc sigură și distractivă pe care o au. așteptați de la un brand atât de respectat.

„Marca sa emblematică Betano și-a consolidat în ultimii ani statutul de operator lider în industria jocurilor de noroc online, evidențiat de parteneriatele sale cu cele mai mari evenimente sportive din lume, inclusiv Cupa Mondială FIFA din 2022 și acum UEFA Euro 2024 și CONMEBOL. Copa America 2024.”Kaizen și BVGroup se asociază pentru a lansa Betano ca nou challenger în Marea Britanie