Pariuri Sportive

Urca la volanul unui supercar cu Race Roulette!

Cine nu si-a dorit sa conduca macar o data un supercar? Ce ar putea fi mai tare? Sa urci de doua ori la volanul unui supercar, desigur. 

Acum o poti face in Cazinul Live al Betano.com, la Race Roulette. Ai sansa de a castiga pentru tine si un prieten sau prietena o excursie la Londra unde sa conduci de doua ori un supercar.

Daca joci o runda de minim 1 euro per runda la Race Roulette in Cazinoul Betano, castigi automat un tichet de acces la tragerea la sorti care ofera ca premiu un pachet de consta intr-o excursie la Londra pentru a conduce un supercar.

Perioada promotiei Race Roulette este de joi 15 septembrie, de la ora 23:59 pana duminica 18 septembrie. Masa de Race Roulette este accesibila in lobby-ul Cazinoului Betano intre 12 si 18 septembrie 2016.

Poti castiga maxim 50 de tichete pe zi.

Castigatorul va merge in capitala Angliei, in cadrul „British Driving Weekend Experience”, beneficiind de un pachet de doua persoane in valoare totala de €3000.

Tragerea la sorti de la Race Roulette are loc pe 19 septembrie 2016, iar castigatorul se va afla pe 20 septembrie 2016.

Masa de Race Roulette poate fi gasita in Cazinoul Live al Betano.com, aici.Urca la volanul unui supercar cu Race Roulette!