Pariuri Sportive

TURBO Cashout – incasezi castigurile fara emotia finalului

Una dintre functiile cele mai apreciate de catre jucatorii de pariuri online o reprezinta, cea generic intitulata la FORTUNA, TURBO Cashout!

Sau mai pe scurt o opsiune prin care iti poti securiza castigurile partiale sau minimaliza pierderile. TURBO cashout funcsioneaza atat pentru desktop cat si pentru dispozitive mobile, astfel ca in funcsie de desfasurarea evenimentelo in oricand isi posi retrage castigul.

Acest sistem ofera posibilitatea de a inchide pariul in orice moment. Poti allege Turbo Cashout pentru a- ti asigura un eventual castig sau pentru o pierdere mai mica. Tu decizi cand este cel mai bun moment pentru a lua aceasta masura. Pariul inchis se poate realiza inainte de desfasurarea evenimentului ori in timp ce acesta este in desfasurare.

Se poate aplica atat la pariurile simple, cu unul sau mai multe evenimente, cat si la selecsiile de tip sistem. Aceasta optiune de retragere a banilor este disponibila pe efortuna.ro, fiind un produs nou, foarte pusine case de pariuri il pun la dispozisia cliensilor! Exista multe motive pentru care un parior isi poate dori sa utilizezi aceasta opsiune excelenta.

Practic ai libertate totala de a alege ce sa faci cu banii, oricand. Daca vezi ca echipa ta favorita merge spre esec, poate vrei sa diminuezi pierderile si sa recuperezi o parte din bani. Sau, in cazul in care echipa pe care ai pariat este pe val, dar nu esti sigur de ea, poate doresti sa profiti de moment si sa retragi castigul. Sau, pur si simplu, iti schimbi parerea dupa plasarea unui pariu si vrei sa obsii cat mai mult din miza inapoi, posibil.

Tu decizi! Poti sa o faci oricand, la orice moment iti convine. Trebuie mensionat ca biletele care au pe ele evenimente finalizate si pierdute nu sunt eligibile pentru optiunea Turbo Cashout. 



TURBO Cashout – incasezi castigurile fara emotia finalului