Pariuri Sportive

Strategii pariuri: Pariuri pe scoruri corect in cote generoase

Strategiile de pariere pe scor corect nu sunt accesibile oricarui parior, fiind nevoie de un anume simt pentru pronosticuri de acest gen. Trebuie si nervi tari, pe langa o banca de pariere destul de importanta.

Pentru a nu lua in calcul toate posibilitatile oferite de agentiile de pariuri, vom sari peste pronosticurile cu multe goluri, limitandu-ne la 0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-1 si 1-2. 

?Pentru a creste randamentul metodei vom alege in special meciurile foarte echilibrate, in care e destul de greu de crezut ca se vor marca multe goluri. Ligue 1, Ligue 2, Serie A, Serie B sau Premier League (Rusia) sunt exemple care se potrivesc de minune acestei strategii.

Mizele alese au la baza Martingale, ceea ce inseamna ca se va paria constant pe un anumit scor pana pariul va fi declarat castigator. Se poate paria fie pe aceeasi echipa, fie pe echipe diferite.

Prima varianta presupune o perioada mai lunga de timp si este cunoscut faptul ca multi pariori sunt deficitari la acest capitol. Tocmai de aceea ne vom focusa pe strategia care implica pariuri pe mai multe echipe, de preferat in cadrul competitiilor puternice (EURO 2016, spre exemplu).

Noi am testat metoda in special pe rezultatele de 1-0 in favoarea formatiei gazda. Si putem spune ca am avut o rata buna de succes. Statistic, foarte multe meciuri se incheie cu scoruri de 0-0, 0-1 sau 1-0, deci ne putem folosi de acest aspect in proiectiile noastre viitoare.

Inclusiv in Liga 1 se marcheaza putine goluri, ceea ce o transforma intr-un campionat demn de luat in calcul pentru a fi folosit!



Strategii pariuri: Pariuri pe scoruri corect in cote generoase