Pariuri Sportive

Scadere dramatica pentru cazinourile stradale

De frica coronavirusului, romanii nu mai merg sa joace la 'pacanele' la cazinourile stradale, care au scazut dramatic la cifrele zilnice de clienti si incasari.

Se estimeaza in piata de jocuri de noroc terestre (magazine stradale) ca segmentul cel mai afectat de COVID-19 este cel al cazinourilor. Lumea le evita si se indreapta spre solutiile online.

Cazinourile stradale, celebrele pentru pacanele, au scazut cu 75% ca volum de clienti zilnici si cu acelasi procent la nivelul incasarilor.

Clientii se feresc sa nu se contamineze apasand butoanele de la 'pacanele' si prefera sa stea acasa, acolo unde sunt in singuranta si unde pot accesa platformele licentiate online in Romania.

In plus, Consiliul pentru Situatii de Urgenta a restricționat activitățile de divertisment care presupun participarea a mai mult de 50 de persoane, motiv pentru care agentiile stradale sunt mult mai putin vizitate.

Jocurile de noroc in Romania (online si offline) au platit taxe catre stat in valoare de peste 300.000.000 de euro, in anul 2019, reprezentand unul dintre sectoarele care sprijina solid incasarile de taxe si impozite in Romania.



Scadere dramatica pentru cazinourile stradale