Pariuri Sportive

Premiera in Romania! O femeie din Alba Iulia castiga un Mega Jackpot de peste 68.000 euro

Al 39-lea premiu Mega Jackpot, in valoare de 300.104 Lei, a  fost castigat duminica, 10 august, de catre o norocoasa jucatoare din Alba Iulia. Astfel, aceasta devine si prima femeie care castiga la Mega Jackpot, dupa ce precedentele 38 de premii, cu o valoare cumulata de aproape 3 milioane de euro, au fost castigate numai de catre barbati.

Norocul a fost de genul feminin in dimineata zilei de duminica, 10 August 2014, cand o jucatoare de la Game World Alba Iulia a avut inspiratia sa aleaga aparatul Mega Jackpot 217 din agentia Stanleybet.

La ora 11:47, dupa aproximativ 10 minute de joc la acest aparat, un pariu de doar 75 de bani a deschis secventa speciala de jocuri gratuite, pe parcursul carora norocoasa jucatoare a castigat Marele Premiu Mega Jackpot, in valoare de 300.104 Lei.

“Nu sunt o jucatoare impatimita  dar imi place sa ma relaxes la sala de jocuri,  in special in weekend. Mi-am dat seama ca se intampla ceva iesit din comun, dar din cauza emotiilor nici nu am realizat cat am castigat. Nici acum nu imi vine sa cred cu adevarat ca jucand doar cativa lei am castigat un premiu atat de mare. Banii sunt foarte bineveniti, impeuna cu sotul meu vom folosi o buna parte din ei pentru ingrijirea sanatatii. Pot spune cu mana pe inima ca acest premiu ne-a schimbat viata” a marturisit  emotionata doamna in varsta de 55 de ani.

Mega Jackpot, singurul sistem de jackpot progresiv din Romania, a imbogatit astfel in cei aproape 4 ani de la lansarea in Romania 39 de oameni, 8 dintre premii fiind acordate de la inceputul anului si pana acum. Totalul premiilor Mega Jackpot acordate pana in prezent  depaseste 13 milioane de lei.

Festivitatea de premiere a avut loc miercuri, 13 august, de la ora 19:00 in incinta Game World - Alba Mall. Cu aceasta ocazie domnul Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot si campion mondial la skandenberg a inmanat premiul fericitei castigatoare.

 



Premiera in Romania! O femeie din Alba Iulia castiga un Mega Jackpot de peste 68.000 euro