Pariuri Sportive

Pariuri pe cote mici si castiguri rapide

Pariurile LIVE au castigat teren in fata celor traditionale in ultimii ani, tot mai multi jucatori preferand acest mod de a paria. Daca pe parcursul unui meci pot avea loc numeroase rasturnari de situatii, la fel de bine sunt confruntari in care privitorul (sau pariorul) are impresia ca se mai pot juca 2-3 zile fara sa se marcheze.

Metoda noastra de pariere vizeaza in principiu finalurile de meci in care ambele formatii par multumite cu scorul inregistrat pe tabela si niciuna nu doreste sa isi asume riscuri pentru a strica tot ceea ce a realizat pana in momentul respectiv. 

O materie prima foarte buna in acest sens poate fi si meciurile in care egalitatea persista pana in minutul 80-85 si, deci, sunt sanse foarte mici sa se mai inscrie. Putem alege deopotriva partide de 0-0, cat si de 1-2, 2-2 sau orice alt scor care va vine in minte. Ideea e sa se respecte tot ceea ce am afirmat in cel de-al doilea paragraf.

Cotele oferite de casele de pariuri pentru under 0.5 goluri in final de meci sunt cuprinse intre 1.20 si 1.30. Cu 3 astfel de selectii ne putem dubla cu usurinta investitia initiala!

DE RETINUT!

Nu alegem pe biletele noastre sub nicio forma jocurile cu mare incarcatura, in care o anumita echipa (sau ambele) are ocazii peste ocazii. E de la sine inteles ca in acel meci sansele de a se inscrie sunt foarte mari, iar fondul nostru de pariere este pus in pericol.

Pariorul trebuie sa cunoasca miza fiecarui meci in parte si daca vreuna din cele doua echipe este interesata sa marcheze pana la final!



Pariuri pe cote mici si castiguri rapide