Pariuri Sportive

FORTUNA – licenta permanenta, confirmata de ONJN

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a confirmat licenta permanenta (pentru 10 ani) pentru SC BET ZONE SRL (www.eFortuna.ro), unul dintre cele mai cunoscute branduri in domeniu, la nivel european. 


Cu o prezenta remarcabila si extrem de vizibila in Romania in ultimul an, in baza licentei provizorii obtinute de la ONJN, FORTUNA isi confirma angajamentul luat pe termen lung pentru piata romaneasca, intr-un cadru legal 100% reglementat, pentru siguranta deplina a jucatorilor.

In calitate de operator de jocuri de noroc online cu peste 5 milioane de clienti din Europa de Est (Cehia, Slovacia, Polonia si Romania), Fortuna a investit in Romania, oferind jucatorilor o platforma complexa, in limba romana, cu o gama larga de oferte de divertisment pentru adulti - pariuri sportive, online si off-line, cazinou online, jocuri online. Fiind un operator licentiat, FORTUNA contribuie astfel in mod constant la bugetul de stat, asa cum este normal pentru un mediu corect pe piata jocurilor de noroc. 

Clientii FORTUNA se bucura permanent de oferte, de bonusuri si de inovatii tehnologice, dar, in acelati timp, si de un mediu securizat si verificat de catre autoritatea nationala in domeniu  din Romania - Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Termenii si Conditiile (practic contractul dintre jucator si agentia de jocuri de noroc) sunt aprobate de Comitetul de supraveghere al ONJN si cuprind prevederile referitoare la descrierea activitatii, procedura de omologare a rezultatelor si de validare a premiilor. 

Prin urmare, jucatorii romani au garantia unui mediu corect, fair-play din toate punctele de vedere, dincolo de faptul ca evita si eventualele amenzi prevazute de legislatie pentru activitati pe platforme de jocuri de noroc ce nu sunt licentiate in Romania. Piata romaneasca este una competitiva, care ofera divertisment de calitate si asigura alocarea corecta de venituri catre bugetul de stat al Romaniei.

FORTUNA Romania face parte din Grupul Fortuna Entertainment, cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est. Are o experienta de peste 20 de ani in industria jocurilor de noroc, cu peste 2.500 de puncte de lucru in Polonia, Republica Ceha , Slovacia si Romania.

Click aici pentru a face un cont pe Fortuna.



FORTUNA – licenta permanenta, confirmata de ONJN