Pariuri Sportive

Controlul zarurilor vs. Alunecarea zarurilor în Craps

Mulți jucători adoră jocurile care încorporează și alte elemente de care se pot folosi pentru a ajunge la câștiguri. Un astfel de exemplu este jocul Craps în care se utilizează zarurile. Unii ar spune că totul se rezumă la aruncarea lor și parierea pe rezultate dar chiar și așa există motive să îl considerăm un joc destul de complex. 

Întâlnești jocul Craps la numeroase casino onlineînsă cu siguranță nu vei vedea câteva abordări distincte ale jucătorilor din mediul fizic. Se știe că jocul depinde în mare măsură de norocul aruncării zarurilor iar mulți jucători încearcă să dețină un anumit control asupra acestui noroc. Într-un efort de a obține un avantaj în joc, există anumite metode care sunt aplicate pentru a optimiza aruncările. Mai precis este vorba de două metode diferite pe care urmează să le dezbatem în rândurile de mai jos. 

Cum funcționează alunecarea zarurilor?

Alunecarea zarurilor în jocul craps reprezintă o metodă de aruncare a zarurilor care nu prea este permisă sau agreată în majoritatea cazinourilor. Practic, jucătorul va încerca să arunce zarurile în așa fel încât acestea să nu se rostogolescă.

Scopul este de a reduce caracterul aleatoriu al aruncării prin menținerea zarurilor în poziția inițială, adică exact așa cum au fost preluate de pe masă. Pentru ca această strategie să aibă cel puțin o mică șansă de succes este important ca jucătorul să atingă măcar peretele din spatele mesei.

În acest fel cei responsabili cu supervizarea jocului vor putea considera că ai o aruncare slabă. Totuși, dacă acest lucru se repetă de mai multe ori poți fi avertizat sau chiar înlăturat de la masa de joc. Există numeroase exemple cu astfel de situații, astfel că majoritatea cazinourilor au implementat măsuri pentru a combate astfel de practici, precum folosirea de mese speciale de craps cu margini înalte, supravegherea video atentă și instruirea dealerilor pentru a observa și raporta orice comportament suspect.

Nu uita sa joci responsabil!

Ce este aruncarea controlată?

Aruncarea controlată este o metodă ce necesită multă repetiție. Ea constă în maximizarea șanselor de a obține rezultate favorabile prin exersarea abilității de aruncare a zarurilor. Se presupune că zarurile sunt prinse într-un mod specific de fiecare dată. Pe urmă va trebui să exersezi constant. Este ideal să menții consecvența prin aruncarea în același loc al mesei și cu aceeași mișcare.

În acest fel îți vei putea crea un tipar al aruncărilor. Metoda nu este neapărat descurajată de cazinouri, însă nu putem spune că acest lucru este neapărat pozitiv având în vedere că eficiența aruncării controlate nu prea este dovedită. Numeroși jucători au scris cărți despre diversele tehnici de aruncare și cum pot fi ele dobândite, însă rezultatele pozitive nu sunt observate chiar atât de des pe cât s-ar crede.

Cu toate acestea, există și cazinouri care nu agreează această tehnică, fiind atenți în mod special la jucătorii care frecventează aceeași masă de Craps, au un comportament neobișnuit și obțin în mod regulat aruncări care par să se abată de la probabilități. Comportamentul neobișnuit poate fi observat prin mișcările mâinilor sau ale corpului în timpul aruncării.

Rezultatele excentrice sunt cele în care se obțin constant aceleași combinații de zaruri sau în care pare că se evită în mod regulat aruncarea unui 7. 

Este controlul zarurilor sau aruncarea controlată mai bună?

Putem observa avantaje și dezavantaje pentru ambele metode. În timp ce alunecarea zarurilor este destul de eficientă, legalitatea ei lasă de dorit. Pe de altă parte, dacă nu utilizezi în exces metoda s-ar putea să scapi neobservat.

Eficiența aruncării controlate este greu de dovedit, iar perfecționarea tehnicii necesită mult timp și efort investit. S-ar putea să dispui de suficient timp pentru a aborda această metodă și să fii unul din puținii jucători care se mândresc cu rezultatele obținute din urma aruncării controlate.

Totuși s-ar putea să irosești multe resurse fără nici un câștig. Nu putem recomanda nici una dintre cele două metode, din păcate. În timp ce una dintre ele este ilegală, cealaltă prezintă prea multe dezavantaje semnificative, în mod special în ceea ce ține de timpul jucătorilor. 

Concluzie

Atunci când nu putem dovedi categoric eficiența unei anumite metode în jocurile de noroc, este dificil să le recomandăm jucătorilor, cu atât mai mult când le cunoaștem ilegalitatea. Din acest punct de vedere, ține strict de interesul și moralitatea jucătorilor dacă ei doresc să testeze metodele.

Poate ești pur și simplu curios sau plictisit sau poate nici măcar nu intenționezi să le pui în practică în cadrul unui cazino real, ci mai degrabă vrei să îți testezi aptitudinile în prezența prietenilor.

Ceea ce trebuie să reții este că există diverse metode prin care îți poți îmbunătăți șansele de succes, însă acestea sunt axate mai degrabă pe controlul propriei persoane. În mare parte este suficient să depui efort și să te concentrezi pe înțelegerea regulilor, a opțiunilor de pariere și pe gestionarea cu înțelepciune a bugetului tău. 

Un articol oferit de Supercazino

 



Controlul zarurilor vs. Alunecarea zarurilor în Craps