Pariuri Sportive

Casa de pariuri online Winmasters, in primul val de licentieri in Romania. Directorul Winmasters: "Ii invitam pe toti pariorii romani sa ne viziteze site-ul si sa joace legal"

Casa de pariuri Winmasters, care a fost conceputa in Romania cu o echipa internationala, a primit astazi, 1 iulie, licenta de a activa legal pe teritoriul tarii noastre in domeniul jocurilor de noroc si pariurilor online. Practic, de astazi, romanii pot juca si paria legal accesand siteul Winmasters, fara a mai avea probleme cu legea.

winmasters va oferi pariuri sportive, cazino, poker si jocuri intr-un mediu prietenos, detinand una dintre primele licente de jocuri de noroc online din Romania.

In data de 24 Iunie 2015, winmasters a primit de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) prin decizia sa nr. 928, dreptul de opera legal pe teritoriul Romaniei si sa ofere serviciile sale clientilor din Romania, incepand cu  data de 1 iulie 2015. 

winmasters este de asemenea primul operator de pariuri online care a platit vreodata taxe catre autoritatile romane, totalul taxelor si garantiilor financiare oferite fiind de peste €500.000.

Obiectivul winmasters este de a fi mereu in concordanta cu legislatia din Romania si de a se plia pe regulile din fiecare piata. Astfel, compania a urmat toti pasii necesari pentru a indeplini toate cerintele legale ce guverneaza activitatile de jocuri de noroc din Romania conform OUG 77/2009, modificata prin OUG 92/2014, si aprobata de legea nr. 124/2015.

Sales & Operations Director-ul winmasters, Christos Protopapas a afirmat: “Suntem mandri sa anuntam ca suntem printre primii operatori de pariuri online care obtin o licenta de functionare in Romania, piata noastra principala din estul Europei. La winmasters, consideram parierea responsabila si in siguranta principalele prioritati ale companie. Pentru noi, transparenta, increderea, siguranta si libertatea invididuala de pariere sunt valori principale si fundamente ale filosofiei companiei noastre. De asemenea, winmasters investeste constant in resursele umane si dezvoltarea produsului pentru a garanta un maximum de siguranta si satisfactie clientilor sai. Invitam deci pe toti pariorii romani sa ne viziteze site-ul si sa joace legal si in siguranta in minunata lume winmasters!

Despre winmasters:

winmasters este arena jocurilor de noroc ce iti ofera Pariuri Sportive, Cazino Poker si Jocuri intr-un mediu prietenos. winmasters este un brand international ce a fost creat dupa nevoile jucatorilor. winmasters ofera o platforma prietenoasa in care utilizatorii isi pot customiza interfata pentru a fi sigur ca au acces instant la cele mai importante informatii pentru ei. Compania a fost construita de o echipa cu mare si indelungata experienta in industria jocurilor de noroc, lucrand constant pentru a oferi cea mai buna experienta de pariere. 



Casa de pariuri online Winmasters, in primul val de licentieri in Romania. Directorul Winmasters: "Ii invitam pe toti pariorii romani sa ne viziteze site-ul si sa joace legal"