Pariuri Sportive

Avancronica meciului Suedia – Elvetia

Sursă foto: twitter.com/XS_11official

Elvetia este pe punctul de a scrie o noua pagina de istorie la Cupa Mondiala prin eventuala calificare in primul sfert de finala dupa 1954.

Suedia erei post Zlatan Ibrahimovic isi traieste insa momentul de glorie, unul inceput cu eliminarea Italiei in barajul de calificare si continuat la turneul final prin castigarea grupei din care a facut parte si campioana mondiala Germania.

Desi s-au intalnit de 29 de ori in ultimii aproape 100 de ani (!), iar Elvetia conduce cu 11-10 la victorii obtinute, pentru cele doua reprezentative va fi primul duel la o competitie internationala majora. Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru acest meci.

Ultima intalnire directa a celor doua dateaza din 2002, la Malmo, cand amicalul programat s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Pentru Suedia acesta va fi al 50-lea meci la Cupa Mondiala, unde pana acum au 18 victorii si tot atatea infrangeri. Doar Mexic a disputat mai multe meciuri la turneul final fara sa fi castigat competitia!

Suedia are o sansa buna de a repeta performanta din urma cu 24 ani cand, ne amintim cu amaraciune, ajungeau pana in semifinale dupa eliminarea Romaniei la loviturile de departajare in Statele Unite.

Ne putem astepta marti dupa-amiaza la un meci controlat de Elvetia, din moment ce Suedia s-a dovedit o echipa extrem de disciplinata la partidele cu Germania (24.5% posesie) si Mexic (33.5%).

Ambele echipe se confrunta cu absente importante din cauza cartonaselor galbene. De la suedezi va lipsi Sebastian Larsson, in timp ce elvetienii vor fi lipsiti de aportul lui Fabian Schaer si Stephan Lichtsteiner.

Echipele probabile

Suedia: Robin Olsen; Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Ludwig Augustinsson; Viktor Claesson, Gustav Svensson, Albin Ekdal, Emil Forsberg; Marcus Berg, Ola Toivonen;

Elvetia: Yann Sommer; Michael Lang, Johan Djourou, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez; Valon Behrami, Granit Xhaka; Xherdan Shaqiri, Blerim Dzemaili, Steven Zuber; Josip Drmic



Avancronica meciului Suedia – Elvetia