Pariuri Sportive

Avancronica meciului Senegal - Columbia

Sursă foto: twitter.com

Senegal si Columbia lupta in meci direct pentru calificarea in optimile de finala la Cupa Mondiala.

Senegalezii au doua sanse din trei si isi permit chiar luxul unei remize pentru a prinde un loc in primele 16 echipe ale turneului final.

De cealalta parte, Columbia este condamnata sa castige pentru a continua intrecerea din Rusia. Asadar, vom avea o mica finala intre Senegal si Columbia.

O singura data Senegal a mai intalnit o echipa din America de Sud la Cupa Mondiala. S-a intamplat chiar la prima participare, in 2002, cand Leii din Teranga au remizat cu Uruguay in grupe, scor 3-3. Senegal a condus atunci cu 3-0!

In urma acelui rezultat Senegal obtinea calificarea in optimile de finala.

De vazut in ce formula vor aborda senegalezii meciul contra Columbiei, dupa ce au inceput Cupa Mondiala intr-un 4-4-2 clasic si apoi au trecut la un 4-3-3 in meciul cu Japonia.

Aliou Cisse ar fi tentat sa schimbe din nou si sa alinieze o formula defensiva, din moment ce un punct este de ajuns pentru calificare.

La columbieni va reveni Carlos Sanchez, jucatorul eliminat in meciul cu Japonia.

Singurul meci direct al celor doua echipe s-a disputat in mai 2014 la Buenos Aires si a servit drept partida de pregatire pentru participarea columbienilor la Cupa Mondiala. S-a incheiat 2-2, dupa ce sud-americanii intrasera in avantaj de doua goluri la cabine.

Columbia a pierdut o singura data in fata unei echipe africane la Cupa Mondiala, in 1990 dupa prelungiri in fata Camerunului, in optimile de finala. De atunci a invins Tunisia (1998) si Coasta de Fildes (2014).

Echipele probabile

Senegal: Khadim Ndiaye; Youssouf Sabaly, Kalidou Koulibaly, Salif Sane, Moussa Wague; Cheikhou Kouyate, Pape Alioune Ndiaye, Idrissa Gana Gueye; Sadio Mane, Mbaye Niang, Ismaila Sarr

Columbia: David Ospina; Santiago Arias, Davinson Sanchez, Yerry Mina, Johan Mojica; Mateus Uribe, Carlos Sanchez, Juan Cuadrado, Juan Quintero, James Rodriguez; Radamel Falcao

 



Avancronica meciului Senegal - Columbia