Pariuri Sportive

Aniversarea de 10 ani a introducerii pariului LIVE

bwin, cea mai mare platforma de gaming online din lume, aniverseaza în aceasta luna zece ani de la una dintre cele mai importante contributii aduse industriei de gaming online: pariul live. Lansat în iulie 2002, pariul live s-a dovedit a fi una dintre inventiile majore din istoria pariurilor.

bwin a adus pentru prima oara, in 2002, pariul LIVE Pariul LIVE a revolutionat lumea pariurilor online

Inovatia bwin le-a permis clientilor din toata lumea sa parieze pe evenimente sportive chiar pe durata acestora, în timp ce cotele variau în functie de evolutia jocurilor.

Astfel, în loc sa parieze exclusiv pe rezultatul final al evenimentului sportiv, clientii bwin au putut face si pariuri în timpul acestuia.

Întreaga experinta a fost transformata în acest fel într-una mult mai pasionanta, cu multe schimbari de situatie pe parcursul unui eveniment. 

Thomas Tzokas, Director Europa de Est la bwin.party, declara ca inventia a reprezentat un urias pas pentru bwin, ajutând compania sa îsi întareasca pozitia de lider în domeniul pariurilor online.

„A fost un urias pas” Thomas Tzokas, Director Europa de Est la bwin.party

Una dintre cele mai importante contributii aduse industriei de gaming online, pariul live a schimbat felul în care aceasta industrie functioneaza. A fost un urias pas înainte facut de bwin si a ajutat compania sa inaugureze o serie întreaga de inovatii, precum pariurile combinate, introduse în 2004.”

Pariurile combinate, care permit utilizatorului sa îsi creasca cotele printr-o combinatie de doua sau mai multe pariuri, au fost urmate în 2005 de integrarea în platforma bwin a  transmisiunilor audio si video pentru evenimente sportive.

Transformarea pariurilor în divertisment

Inovatiile bwin au ajutat întreaga industrie de gaming sa transforme experienta oferita clientilor sai, transformând pariurile în divertisment si, în acelasi timp, reusind sa creeze o întreaga comunitate de pariori. Acest lucru a fost realizat multumita celui mai fascinant aspect al pariului live: faptul ca majoritatea cotelor se schimba în timpul evenimentului sportiv, de multe ori la câteva secunde. Bookmakerii calculeaza cotele initiale si reactioneaza la schimbarile din timpul jocurilor, dar si la comportamentul utilizatorilor, oferind pâna la 300 de pariuri pentru fiecare eveniment.

Pentru a-si tine clientii la curent cu cele mai importante evenimente sportive din lume, bwin le ofera acestora transmisiuni video si audio, inclusiv pentru cele mai mari campionate de fotbal din Europa sau turnee de tenis de Grand Slam.

Pariorii – o comunitate pasionata

Clientii care aleg pariul live sunt în cautarea divertismentului. Le place sa câstige, însa, si mai important, le place sa simta emotia atunci când favorita lor joaca pentru goluri si puncte. Le place sa împartaseasca entuziasmul cu alti fani ai sportului, iar bwin le ofera ocazia de a trai aceasta pasiune la maxim. bwin ofera chat room-uri personalizate pentru fiecare eveniment live, un serviciu disponibil în 22 de limbi. Utilizatorii pot da sfaturi, pot împartasi experiente de succes si pot povesti despre emotia experientei lor cu asa numiti live-buddies. În medie, peste 10.000 de utilizatori se întâlnesc zilnic în aceste chat room-uri.

Despre bwin.party

bwin.party digital entertainment plc, cea mai mare companie de gaming online listata la bursa, detine brandul bwin si se bucura de pozitii de lider de piata în fiecare dintre principalele patru categorii de produse: pariuri sportive online, cazinou si jocuri, poker, dar si bingo, având unele dintre cele mai mari branduri de gaming online, printre care www.bwin.com, www.PartyPoker.com, www.PartyCasino.com si www.FoxyBingo.com. Compania a fost formata în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG si PartyGaming Plc din data de 31 martie 2011 si este încorporata, licentiata si reglementata în Gibraltar. bwin.party este licentiata si în Franta, Italia, Danemarca si Alderney.
 



Aniversarea de 10 ani a introducerii pariului LIVE