Formula 1

Tatăl lui Max Verstappen agită în continuare apele la Red Bull

Sursă foto: https://twitter.com/FastestPitStop

Victoria obținută de Max Verstappen nu a liniștit deloc atmosfera în cadrul echipei Red Bull, mai ales că vorbim de un start perfect de sezon pentru gruparea austriacă în noul sezon de Formula 1.

Max Verstappen n-a avut rival în prima cursă din 2024. Reacția olandezului de la final spune totul: ”M-am distrat în mașină”

Red Bull Racing a reușit a doua dublă consecutivă pe circuitului din Bahrain, dar atmosfera rămâne în continuare tensionată.

Jos Verstappen, tatăl lui Max, a lansat un nou atac la adresa lui Christian Horner, personajul care a ținut capul de afiș înaintea debutului noului sezon din cauza unei anchete interne care a vizat un presupus comportament nepotrivit din partea acestuia în raport cu o altă angajată a companiei.

”Vor exista tensiuni în echipă atâta timp cât el va rămâne în acest post. Pozează în victimă, când el este cel care a cauzat problemele.

”Echipa este în pericol să se destrame. Nu se mai poate continua așa, la un moment dat o să explodeze”, a afirmat Jos Verstappen pentru Daily Mail.

Scandalul Horner din Formula 1 e departe de a fi încheiat. Un email anonim trimis către conducerea competiției și presa acreditată aruncă totul în aer

Christian Horner a fost declarat nevinovat în urma unei anchete interne la Red Bull, doar că la o zi după această concluzie jurnaliștii acreditați în Marele Circ, directorii de echipă și oameni din conducerea competiției au primit un email anonim cu mai multe așa-zise dovezi care îl incriminau pe Horner.

Mulți l-au bănuit chiar pe Jos Verstappen că ar fi în spatele acestei scurgeri de informații din interiorul echipei către mass media, doar că fostul pilot a negat vreo implicare.

Culisele scandalului Horner: Război cu familiile Verstappen și Red Bull?

”De ce aș face asta când Max se descurcă atât de bine aici? Nu are niciun sens”, s-a apărat Verstappen senior.

Între timp Christian Horner a apărut în imaginea de după cursa din Bahrain la gât cu soția lui, Geri Halliwell, fostă componentă a trupei de muzică pop, Spice Girls, celebră în anii 90.



Tatăl lui Max Verstappen agită în continuare apele la Red Bull