JO2014

Bode Miller a plans ca un copil la Sochi

Schiorul american Bode Miller nu si-a mai putut stapani emotiile in cadrul unui interviu acordat postului NBC pe partia de la Soci.

Miller a obtinut medalia de bronz in cursa de Super-G, performanta remarcabila care vine dupa un an extrem de dificil din punct de vedere personal pentru sportivul american.

Fratele lui Miller a decedat, iar Bode a resimtit din greu pierderea suferita.

Drama personala a schiorului a fost insa exploatata nemilos de o jurnalista a televiziunii americane NBC, Christin Cooper, care a insistat cu intrebari despre fratele lui Bode Miller pana cand acesta a izbucnit in lacrimi si a lasat capul in pamant pentru a-si ascunde fata.

Redam mai jos scurtul dialog dintre reporterita si Bode Miller:

Reporterita: Bode, ai aratat atat de multa emotie aici. Ce-ti trece prin minte?

Miller: ...Multe lucruri, in mod evident. A fost o lupta grea sa ajung aici si un an greu.

Reporterita: Stiu ca ai vrut sa ajungi aici cu Chilly (n.r. - fratele lui Bode). Cat de mult inseamna pentru tine sa reusesti o asemenea performanta pentru el? Si este aceasta medalie dedicata lui?

Miller: Vreau sa spun, nu stiu daca este pentru el, insa am vrut sa vin aici si...nu stiu, sa fac sa fiu mandru de mine...

Reporterita: Cand privesti sus pe cer vedem ca si cum ai sta de vorba cu cineva. Ce se intampla acolo?

Miller: ... (izbucneste in lacrimi si lasa capul in pamant)

Dupa ce a trecut momentul exploatat cu salbaticie gazetareasca de o reporterita care nu a inteles unde se termina partea profesionala a unui interviu si unde incepe granita emotionala, Miller a incercat sa explice pe Twitter ce s-a intamplat.

"Apreciez ca sunteti alaturi de mine, dar va rog sa fiti blanzi cu Christun Cooper. A fost o nebunie emotionala si nu este vina ei. Ea a pus intrebarile pe care orice jurnalist le-ar pune, iar a impinge lucrurile intr-o directie face parte din munca ei. Nu a incerca sa-mi provoace durere", a spus Miller.



Bode Miller a plans ca un copil la Sochi