Stranieri

Rasturnare de situatie in cazul lui Mircea Lucescu

Dupa ce a anuntat ca se desparte de Dynamo Kiev la patru zile dupa ce semnase contractul, ca urmare a presiunii puse de fanii echipei din capitala Ucrainei, Mircea Lucescu ar putea reveni in fruntea echipei ucrainene.

Stirea initiala: Mircea Lucescu se desparte de Dynamo Kiev! Explozie de bucurie in randul fanilor

Patronul Igor Surkis a acordat un interviu pentru publicatia ucraineana sport.ua in care a lasat de inteles ca nu se pune problema despartirii de Lucescu.

"Nici n-a ajuns si deja vorbiti de plecare. Lucescu este antrenorul principal si nu vreau sa discutam nimic altceva. Maine (n.r. - marti) va zbura spre noi, ce mai pot adauga?", a spus Surkis.

Surkis a mai declarat ca suporterii n-au motive de suparare, Lucescu fiind liber de contract in momentul in care a semnat cu Dynamo Kiev.

"Credeti ca avem fani destepti? Vor intelege ca atunci cand echipa va incepe sa progreseze va fi munca unui antrenor profesionist. Si, in afara de asta, nu l-am luat pe lucescu de la Sahtior. El era liber si am dreptul sa invit pe oricine consider ca este potrivit", a mai declarat patronul echipei din capitala Ucrainei.



Rasturnare de situatie in cazul lui Mircea Lucescu