Stranieri

Mircea Lucescu se desparte de Dynamo Kiev! Explozie de bucurie in randul fanilor

La doar patru zile dupa ce semnase contractul cu Dynamo Kiev, antrenorul Mircea Lucescu se desparte de echipa din capitala Ucrainei.

Mircea Lucescu, 74 ani, si-a motivat decizia de a renunta la contractul abia semnat ca urmare a ostilitatii manifestate de o parte a ultrasilor formatiei din Kiev.

Trecutul lui Lucescu pe banca rivalei Sahtior Donetk nu a fost deloc vazut cu ochi buni de suporterii lui Dynamo.

"Cu părere de rău am hotărât să renunţ la posibila colaborare cu Dinamo Kiev. Mulţumesc familiei Surkis pentru încrederea acordată şi invitaţia făcută, dar îmi este imposibil să pot activa într-o atmosferă de ostilitate venită mai ales din partea acelei grupări de suporteri Ultras, de a cărei susţinere echipa are atâta nevoie în momentele de încleştare sportivă. Nu pot să accept ca propriii fani să acţioneze împotriva intereselor clubului", a anuntat Mircea Lucescu prin intermediul unui comunicat.

Acesta a mai spus ca-si dorea revenirea intr-o competitie precum cea din Ucraina.

"Îmi doream să mă întorc în fotbal, în Ucraina, unde am cunoscut atâtea satisfacţii, să intru din nou în atmosfera aceea atât de palpitantă şi plină de neprevăzut care este fotbalul. O făceam cu entuziasm, cu deplină încredere în potenţialul tinerilor jucători ucraineni, mulţi dintre ei componenţi ai selecţionatelor naţionale", a mai spus Lucescu.

Suporterii lui Dynamo Kiev sarbatoresc inlaturarea lui Il Luce ca o mare victorie.

"Din informațiile pe care le avem, este foarte probabil ca Lucescu să nu se mai întoarcă în Ucraina. Nu ne vine să ne bucurăm încă, așa cum nu ne-a venit să credem nici când a fost numit în funcție, atunci când noi am fost primii care au dat vestea.

"Se pare că reacția ultrașilor și a fanilor a contat. Am reușit să apărăm onoarea clubului, în timp ce conducerea a arătat o completă lipsă de înțelegere a acestei situații", anunta pagina de facebook a unei importante factiuni a galeriei lui Dynamo Kiev.



Mircea Lucescu se desparte de Dynamo Kiev! Explozie de bucurie in randul fanilor