Stranieri

Decaderea lui Tamas: de la West Bromwich la coada Ligii a 2-a engleze

Gabi Tamas si-a gasit o echipa in Anglia. Desi suna bine, noul sau club se numeste Doncaster si nu prea se poate spune nimic bun despre el. Vestea buna este ca acum Tamas le poate arata colegilor cum se poate "sari la cap" chiar in Anglia, dupa ce incercase sa ii arate manevra lui Daniel Pancu intr-un bar din Bucuresti, invinetindu-i ochiul rapidistului.

Noua echipa a lui Tamas, care are contract pana in vara asa cum a declarat luni Victor Becali, se afla pe locul 22 din 24 in Championship, Liga a 2-a engleza, din 24 de echipe.

Tamas poate avea ca obiectiv doar evitarea retrogradarii.

Decaderea lu Tamas a fost rapida si importanta. El a fost dat afara de la West Bromwich Albion din Premer League la scurt timp dupa ce a fost filmat inaintea meciului amical cu Trinidad&Tobago. Beat fiind, a spart usa unui bloc din Bucuresti si apoi s-a culcat pe presul din fata unui apartament.

A doua oara, la scurt timp dupa acel scandal, i-a invinetit ochii lui Daniel Pancu, scandalul fiind musamalizat sub forma unei povesti de adormit copiii, conform careia Tamas l-a lovit pe rapidist din greseala cu cotul in figura, incercand sa ii arate intr-un bar cum se sare la cap in Anglia!

El semnase cu CFR Cluj, insa a fost concediat fara sa aiba vreun meci in picioare. Tamas a fost filmat intr-un bar de manele, tinandu-se de multe ori de pereti din cauza alcoolului in exces.



Decaderea lui Tamas: de la West Bromwich la coada Ligii a 2-a engleze