Stranieri

Dan Petrescu este pe lista lui Abramovic pentru Chelsea

Ascensiunea pe care Dinamo Moscova a avut-o de cand Dan Petrescu a luat loc pe banca rusilor, l-a facut pe antrenorul roman sa intre in atentia altor mari cluburi europene.

Conform presei engleze, Dan Petrescu ocupa un loc de cinste pe lista de antrenori posibili pentru Chelsea Londra, alaturi de Mourinho, Klopp, Laudrup, Simeone sau Zola.

Pe Dan Petrescu il recomanda rezultatele obtinute la fosta echipa Kuban Krasnodar, faptul ca a preluat pe Dinamo Moscova de pe pozitie retrogradabila si a dus-o in scurt timp pe locuri de cupe europene, dar si faptul ca a jucat la echipa londoneza.

"Pe langa Mourinho, Klopp, Laudrup, Simeone si Zola, Dan Petrescu e si el pe lista lui Abramovici. E posibil ca patronul lui Chelsea sa opteze pentru roman, din dorinta de a aduce la Chelsea un fost jucator, care are experienta si rezultate ca antrenor", a scris publicatia engleza Metro.

Roman Abramovic cauta inlocuitor pentru Rafa Benitez, care n-a obtinut rezultatele dorite de conducere de cand antreneaza pe Chelsea si nu este nici prea indragit de suporteri.

 

Onlinesport: Irina Maxim



Dan Petrescu este pe lista lui Abramovic pentru Chelsea