La Liga

Valencia-Las Palmas: Liliecii in fata unui nou inceput

CF Valencia si Las Palmas inchid, luni seara de la 23:00, prima etapa a noului sezon din La Liga.

Un meci intre doua echipe care au incheiat sezonul precedent pe pozitii invecinate de clasament. Las Palmas a fost pe zece, cu o pozitie in fata celor de la Valencia.

Pako Ayestaran a fost intre timp instalat pe banca celor de la Valencia, iar la capitolul transferuri cel mai important nume ajuns pe Mestalla este campionul european Nani. Alvaro Medran de la tineretul lui Real Madrid si Martin Montoya de la Barcelona sunt celelalte doua nume importante transferate de Valencia peste vara.

Las Palmas l-a adus pe Kevin Prince Boateng intr-o mutare care a uimit Europa la momentul respectiv, iar ghanezul are o pofta mare de a redeveni un jucator de top dupa evolutiile mai putin reusite de la Schalke si AC Milan.

Valencia este neinvinsa in ultimele patru meciuri disputate acasa in fata celor de la Las Palmas, inregistrand doua victorii si doua remize. Cinci din ultimele sase meciuri intre cele doua formatii au avut sub 2.5 goluri.

In pofida clasarii in prima jumatate a ierarhiei la finalul sezonului, Las Palmas a avut evolutii foarte slabe in meciurile disputate in deplasare: 12 infrangeri in 19 meciuri.

Fortuna: Pariuri Valencia-Las Palmas (vezi aici toate cotele)

1

X

2

1,72

3,90

5,00



Valencia-Las Palmas: Liliecii in fata unui nou inceput