La Liga

Totul despre El Clasico, Barcelona – Real Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/luuisquintana/

Un nou episod din marele derby al fotbalului spaniol are loc sambata, cu incepere de la ora 17:00, cu Barcelona in postura de echipa gazda.

Victorie Barcelona
Egal
Victorie Real Madrid

Daca nu aveti deja un cont la Casa Pariurilor, o puteti face aici

In contextul pandemiei de Covid-19 marele El Clasico se va disputa fara spectatori, dar chiar si asa rivalitatea dintre cele doua echipe isi va duce mai departe traditia.

La numarul de victorii obtinute cele doua formatii sunt intr-un echilibru perfect, cate 96 pentru fiecare grupare.

Forma de moment

Ambele echipe au evoluat la mijlocul saptamanii in Champions League. Barcelona a avut parte de un antrenament cu public impotriva lui Ferencvaros, echipa de care a trecut fara emotii, cu 5-1.

Real Madrid a pierdut surprinzator pe teren propriu, scor 2-3, cu Sahtior Donetk, dupa ce echipa ucraineana conducea la pauza cu un neverosimil 3-0.

Cele doua rivale vin dupa infrangeri in La Liga etapa precedenta. Barcelona a pierdut in deplasare cu Getafe, in timp ce Real Madrid a fost invinsa pe teren propriu de Cadiz, scor 0-1.

O singura victorie a obtinut Barcelona in aceasta luna octombrie, 1-0 in deplasare cu Celta Vigo. A urmat o remiza cu Sevilla acasa si o infrangere la Getafe.

Trei puncte in plus are echipa lui Zidane in clasamentul din La Liga fata de rivala Barcelona. Catalanii au un meci mai putin disputat.

Intalniri directe

Barcelona este fara gol marcat in ultimele doua confruntari cu Real Madrid, perioada in care catalanii au pierdut un meci si au remizat in altul.

Formatia blaugrana cauta al 400-lea gol contra rivalei din Madrid, in timp ce Real vrea sa intrerupa seria negativa pe Nou Camp, stadion unde n-a mai castigat din 2007.

Absente

Ronald Koeman nu poate miza pe portarul titular Ter-Stegen si pe Umtiti.

De cealalta parte, Zinedine Zidane nu are un fundas dreapta de meserie pentru acest meci. Carvajal si Odriozola sunt ambii accidentati. Hazard si Odegaard de asemenea vor lipsi de la Real Madrid.

Echipele probabile

Barcelona: Neto, Sergiño Dest, Clement Lenglet, Gerard Piqué, Sergi Roberto; Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Ansu Fati, Philippe Coutinho; Antoine Griezmann, Lionel Messi.

Real Madrid: Thibaut Courtois, Nacho, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Fede Valverde, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric; Vinicius, Karim Benzema.



Totul despre El Clasico, Barcelona – Real Madrid