La Liga

Torje vorbeste despre primul sa gol in Spania

Fotbalistul echipei Granada, Gabriel Torje, a declarat, luni, ca este foarte multumit dupa meciul câstigat în fata formatiei Celta Vigo, însa mai mult pentru victorie decât pentru golul marcat de el.

"Sunt foarte multumit, dar mai mult pentru victoria echipei decât pentru golul marcat. Atunci când câstigam, câstigam toti, iar când pierdem pierdem toti. Important este rezultatul. Este dificil în prima liga spaniola si pâna la urma aveam trei puncte în plus" , a spus Torje, informeaza granadadigital.com.

Gabriel Torje a precizat ca Granada trebuie sa obtina în continuare rezultate pozitive. "Trebuie sa ne pregatim saptamâna aceasta pentru o batalie (cu Mallorca), trebuie sa continuam sa câstigam puncte", a adaugat el.

Mijlocasul Gabriel Torje a marcat un gol si a scos un penalti în partida pe care echipa sa, Granada, a câstigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), în fata formatiei Celta Vigo, în etapa a VI-a a campionatului Spaniei.

Torje a scos un penalti în minutul 11, transformat de Siqueira, si a înscris în minutul 17 golul de 2-0. Internationalul român a primit un cartonas galben în prima repriza si a fost schimbat în minutul 61.

Golul oaspetilor a fost marcat de Iago Aspas, în minutul 20.



Torje vorbeste despre primul sa gol in Spania