La Liga

Sefii Barcelonei au plecat in Argentina dupa viitorul antrenor

Andoni Zubizerreta si Raul Sanllehi au plecat de urgenta la Buenos Aires pentru a trata cu Gerardo 'Tata' Martino preluarea clubului FC Barcelona.

Fostul tehnician de la Newell's Old Boys se afla liber de contract in capitala Argentinei dupa ce a ajuns in acest an cu echipa argentiniana pana in semifinalele Copei Libertadores.

Un admirator declarat al stilului de joc pus in practica de Pep Guardiola, Martino este considerat solutia ideala pentru a continua munca inceputa de Pep si preluata mai apoi de Tito Vilanova la Barcelona.

Lionel Messi poate juca un rol important in aducerea lui Martino la formatia blaugrana, detinatorul Balonului de Aur declarand ca ca tehnicianul argentinian este un manager foarte bun si ca i-ar placea sa lucreze cu acesta.

Dorinta lui Messi s-ar putea indeplini mai repede decat ar fi crezut starul argentinian. Daca discutiile trimisilor Barcelonei cu Martino sunt favorabile noul tehnician al catalanilor ar putea fi anuntat oficial in prima parte a saptamani pe care abia am inceput-o.



Sefii Barcelonei au plecat in Argentina dupa viitorul antrenor