La Liga

Sapunaru, un nou meci ca titular la Zaragoza

Cu fundasul român Cristi Sapunaru pe teren toate minute, Real Zaragoza s-a impus, sâmbata, pe teren propriu cu Deportivo La Coruna si a urcat în prima jumatate a clasamentului din Primera Division.

Oaspetii arenei La Romareda au început în forta si dupa 21 de minute urmasa lui Super Depor avea deja 2-0 pe tabela dupa reusitele lui Bruno Gama si Riki.

Sapunaru, jucator neconvocat la nationala României din motive stiute doar de selectioner, are 7 meciuri ca titular pentru Zaragoza.

Apono a redus diferenta în urma unui penalty transformat cu putin înaintea pauzei, pentru ca Paco Montanes si Alvaro Gonzalez sa rastoarne rezultatul în doar cinci minute în partea secunda.

Finalul meciului l-a gasit în prim plan pe atacantul portughez Helder Postiga, care a lovit de doua ori în minutele 77 si 82. Tabela a fost închisa de Rodolfo Bodipo în prelungiri.

Sapunaru a fost titular pe partea dreapta a defensivei celor de la Zaragoza si a primit un cartonas galben în minutul 90.

Zaragoza a urcat pe opt în clasamentul din Primera Division, cu 15 puncte, în timp ce Deportivo se afunda în subsol si a ajuns pe loc retrogradabil, primul de sub linie, cu 10 puncte.

Alte rezultate înregistrate, sâmbata, în etapa a 11-a:

  • Rayo Vallecano-Celta Vigo 3-2
  • Espanyol-Osasuna 0-3
  • Malaga-Real Sociedad


Sapunaru, un nou meci ca titular la Zaragoza