La Liga

Record de meciuri fara infrangere pentru Real Madrid

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Karim Benzema a salvat remiza pentru Real Madrid, joi seara, in returul optimilor Cupei Regelui Spaniei cu Sevilla (3-3) si astfel campioana Europei a ajuns la 40 de meciuri fara infrangere in toate competitiile

Un record stabilit de echipa lui Zinedine Zidane pentru fotbalul spaniol, nicio alta echipa nereusind o asemenea performanta.

Real Madrid a castigat 30 din ultimele 40 de meciuri si a adunat un golavaraj impresionant: 115 goluri marcate si doar 39 primite. Vorbim de cinci competitii diferite si de trei trofee castigate de-a lungul intervalul de invincibilitate.

In fotbalul european Real Madrid este doar a patra echipa care ajunge la cel putin 40 de meciuri fara infrangere. Juventus Torino a avut o serie de 43 de meciuri fara esec intre mai 2011 si mai 2012, serie incheiata cu pierderea finalei Cupei Italiei.

Urmeaza AC Milan cu o serie de 42 de meciuri fara infrangere intre aprilie 1992 si martie 1993, respectiv Notthingham Forrest cu 40 de meciuri fara esec in 1978.Record de meciuri fara infrangere pentru Real Madrid