La Liga

Real Madrid revine de la 0-2 și evită surpriza cu ultima clasată Almeria într-un meci făcut praf de arbitru și de VAR

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Almeria, lanterna roșie din La Liga, rămâne fără victorie după deplasarea pe Santiago Bernabeu.

Un succes care se prefigura pentru Almeria, echipă care a intrat cu 2-0 la vestiare după o primă repriză fără eroare.

Carlo Ancelotti a efectuat trei modificări la pauză, iar Real Madrid a întors rezultatul în partea secundă cu largul concurs al unui arbitru complet depășit de evenimente.

Almeria a deschis scorul prin belgianul Ramzani în secunda 40 a meciului, profitând de un balon pierdut de madrileni în propria jumătate pe faza de construcție.

Edgar Gonzalez a dublat avantajul oaspeților cu două minute înaintea pauzei. Acesta a primit mingea de la un adversar și a prins un șut de zile mari din afara careului direct la vinclu.

Real Madrid a primit lovitură de la 11 metri în minutul 58 pentru ceea ce arbitrul Francisco Hernandez Maeso a judecat a fi un henț, după ce într-o primă fază lăsase jocul să continue.

Jude Bellingham a transformat pentru 1-2 cu un șut la firul ierbii pe centrul porții.

Almeria a reacționat imediat și a marcat golul trei după o fază de contraatac, dar golul lui Arribas a fost invalidat după intervenția VAR.

Arbitrul Maeso a considerat că Lopy l-a faultat pe Bellingham la începutul fazei care a dus la golul Almeriei, deși în desfășurarea partidei fiind cu fața la fază a lăsat jocul să continue fără să considere că acolo ar fi avut loc vreo intervenție neregulamentară.

Și pentru ca meciul să fie complet stricat de un arbitru depășit, acesta a validat un gol marcat cu antebrațul de Vinicius. Chiar dacă s-a uitat îndelung la reluările oficiale, Maeso n-a văzut nicio diferență între antebraț și umăr, astfel că scorul devenea 2-2 din minutul 67.

Real Madrid a marcat golul victoriei în minutul 90+9 prin Carvajal, jucător care a strecurat mingea la colțul scurt după o prelungire cu capul din partea lui Bellingham. Totul a pornit însă de la un balon pierdut ușor de Almeria în jumătatea adversă de teren.

 


Real Madrid revine de la 0-2 și evită surpriza cu ultima clasată Almeria într-un meci făcut praf de arbitru și de VAR