La Liga

Real Madrid pierde puncte în deplasare cu Betis

Sursă foto: https://twitter.com/RealBetis

Liderul campionatului spaniol a remizat cu Betis Sevilla, sâmbătă, scor 1-1, într-un meci din etapa a 16-a din La Liga.

Jude Bellingham a deschis scorul la opt minute după pauză cu o execuție din interiorul careului precedată de un stop elegant pe teren.

Pentru internaționalul englez este al 15-lea gol în 17 meciuri disputate pentru Real Madrid în toate competițiile sezonul acesta.

Betis a restabilit egalitatea cu o super execuție din partea lui Aitor Ruibal, în minutul 66. Fără să fie presat de vreun adversar, Ruibal a prins un șut senzațional din afara careului.

În minutul 90, Betis a avut o bară, pentru ca în minutele de prelungire Joselu să fie aproape de gol la cealaltă poartă.

”Am primit gol când aveam jocul sub control, dar rezultatul este unul echitabil. Suntem mulțumiți pentru că aici este un teren greu. Ținând cont de efortul depus, cei de la Betis nu meritau să piardă”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Real Madrid.

Real Madrid rămâne pe primul loc în clasamentul din La Liga, cu 39 de puncte, poziție pe care o poate pierde duminică la finalul derby-ului catalan dintre FC Barcelona (34 puncte) și Girona (38 puncte).



Real Madrid pierde puncte în deplasare cu Betis