La Liga

Real Madrid pierde primul loc in La Liga dupa egalul cu Eibar

Meci de mare lupta pentru Real Madrid, duminica seara, pe teren propriu cu modesta Eibar, echipa care a deschis scorul si care a scos in final un 1-1 la fel de pretios ca o victorie.

Fran Rico a surprins defensiva madrilena in minutul 6, iar gazdele s-au aruncat asupra portii adverse in cautarea egalarii. Aceasta a fost adusa de Gareth Bale in minutul 17, dar pana la final formatia basca a rezistat eroic.

Pentru Real Madrid este al patrulea egal consecutiv in toate competitiile, serie pe care gruparea blanco n-a mai trait-o din 2006.

Campioana Europei a fost tinuta in sah de Villarreal (1-1), Las Palmas (2-2), Borussia Dortmund (2-2) si acum Eibar (1-1).

Intr-o alta partida disputata duminica, Atletico Madrid a invins in deplasare pe Valencia, cu 2-0, in conditiile in care portarul gazdelor a aparat doua lovituri de la 11 metri.

Atletico a egalat-o la puncte pe Real si a trecut pe primul loc la diferenta de golaveraj, dar ambele pot fi depasite de Barcelona, echipa care joaca in deplasare cu Celta Vigo.



Real Madrid pierde primul loc in La Liga dupa egalul cu Eibar