La Liga

Real Madrid la un punct de titlu

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Echipa Real Madrid a castigat, miercuri seara, meciul restanta cu Celta Vigo, scor 4-1, si mai are nevoie de un singur punct in ultima etapa pentru a se incorona campioana a Spaniei.

Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont o dubla in minutele 10 si 48, ajungand la cota 376 de reusite, depasindu-l pe englezul Jimmy Groves la numarul de goluri marcate de un jucator in campioantele de top ale Europei.

Celta Vigo a redus din diferenta prin John Guidetti in minutul 69, in conditiile in care gazdele evoluat de sapte minute in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Iago Aspas.

Dupa doar un minut Benzema a refacut diferenta de doua goluri, iar Toni Kroos a inchis tabela in minutul 88.

Real Madrid a trecut in fata Barcelonei la diferenta de o victorie si are nevoie de un punct, duminica, pe teren propriu cu Malaga pentru castigarea campionatului.

Barcelona mai poate castiga titlul in La Liga doar daca se impune acasa cu Eibar, iar Real Madrid sa piarda cu Malaga, a 11-a clasata, ceea ce pare putin probabil.

Cine este Jimmy Greaves

In urma cu 46 de ani englezul Jimmy Greaves stabilea recordul recordul de goluri marcate in campionatele interne din Europa. Acesta a evoluat pentru Chelsea, AC Milan, Tottenham si West Ham.

Cel mai aproape de Ronaldo la capitolul goluri marcate in campionat dintre jucatori aflati inca in activitate este Lionel Messi (346).



Real Madrid la un punct de titlu