La Liga

Real Madrid intoarce de la 0-2 cu Villarreal si revine pe primul loc in Spania

Sursă foto: twitter.com/realmadriden

Pusa sub o mare presiune de Barcelona, echipa care trecuse la conducerea clasamentului dupa 2-1 in deplasare cu Atletico Madrid, echipa pregatita de Zinedine Zidane a raspuns cu un 3-2 pe terenul lui Villarreal intr-un meci din care nu au lipsit controversele.

Submarinul Galben a avut 2-0 pe tabela in minutul 56 dupa reusitele lui Trigueros si Bakambu.

Zidane a mutat inspirat cu Isco in locul lui Casemiro si intrarea acestuia a adus impactul dorit atat in joc cat si pe tabela.

Bale avea sa relanseze meciul in minutul 64 cu o lovitura de cap peste Fernandez, portar intrat in prima repriza in locul accidentatului Asenjo.

Cea mai controversata faza a meciului s-a produs cu un sfert de ora inaintea finalului partidei, cand centralul Gil Manzano a acordat lovitura de la 11 metri pentru Real Madrid la ceea ce pe reluarile TV s-a vazut a fi o minge in pieptul lui Bruno si nicidecum hent.

Morata, jucator intrat si el dupa pauza, avea sa aduca victoria pentru Real Madrid cu o lovitura de cap perfecta in minutul 83.

Cu acest rezultat Real Madrid revine in fruntea clasamentului la un punct de Barcelona si trei de Sevilla.

Villarreal: Asenjo (Fernandez 35); Mario, Musacchio, Ruiz, Costa; Castillejo, Trigueros (Trigueros 75), Bruno; Jonathan; Bakambu, Adrian (Cheryshev 57)

Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro (Isco 58), Kroos; Bale (Lucas 89), Benzema (Morata 77), Ronaldo



Real Madrid intoarce de la 0-2 cu Villarreal si revine pe primul loc in Spania