La Liga

Prima înfrângere a sezonului pentru Real Madrid vine chiar în derby-ul cu Atletico. Schimbare de lider în La Liga

Sursă foto: https://twitter.com/Atleti

După cinci victorii consecutive echipa Real Madrid a suferit primul duș rece al sezonului. Echipa lui Carlo Ancelotti a fost învinsă în deplasare de rivala locală Atletico Madrid, cu 3-1.

Un meci în care Alvaro Morata a reușit o dublă împotriva fostei sale echipe, al treilea gol al celor de la Atletico fiind marcat de Antoine Griezmann.

Toni Kroos a readus-o pe Real Madrid în meci cu reușita din minutul 35, însă golul lui Morata din primul minut al părții secunde a pecetluit soarta meciului de pe Wanda Metropolitano.

Toate golurile lui Atletico au fost marcate cu capul. Din sezonul 2003/2004 n-a mai încasat Real Madrid trei goluri cu capul într-un singur meci din La Liga.

Partida s-a încheiat într-un climat tensionat, după ce tânărul Jude Bellingham și-a pierdut capul și a intrat tare asupra lui Correa la centrul terenului.

A scăpat ieftin englezul doar cu un cartonaș galben.

Carlo Ancelotti pierde al optulea meci în fața lui Diego Simeone. Doar contra lui Luciano Spalletti (11) are mai multe înfrângeri.

De înfrângerea celor de la Real Madrid a profitat FC Barcelona, echipă care urcă pe primul loc al clasamentului din La Liga, cu 16 puncte.

Barcelona este urmată de revelația Girona, de asemenea 16 puncte. Real Madrid coboară pe trei (15 puncte).



Prima înfrângere a sezonului pentru Real Madrid vine chiar în derby-ul cu Atletico. Schimbare de lider în La Liga