La Liga

Presa spaniola il anunta pe posibilul antrenor de la Barcelona

Tito Vilanova a renuntat la postul de antrenor al campioanei Spaniei, FC Barcelona, din cauza problemelor de sanatate, iar conducerea clubului catalan a anuntat intr-o conferinta de presa ca noul antrenor va fi anuntat saptamana viitoare.

Cu toate acestea presa spaniola avanseaza numele posibilului inlocuitor al lui Vilanova. Acesta este paraguayanul Gerardo ''Tata'' Martino, un tehnician care a condus echipa argentiniana Newell's Old Boys pana in semifinalele Copei Libertadores.

Martino a condus nationala Paraguayului, care a ajuns in sferturi de finala la CM-2006, fiind eliminata de Spania, dar si in finala Copei America, unde a pierdut in fata Uruguayului.

Cu patru titluri de campion al Paraguayului in palmares ca antrenor, Martino a fost ales in 2007 antrenorul sud-american al anului.

Marcelo Bielsa, Jupp Heynckes, Michael Laudrup, Frank Rijkaard, Ernesto Valverde, Luis Enrique, Frank de Boer, Ronald Koeman sau Andre Villas Boas sunt celelalte nume vehiculate pentru preluarea Barcelonei.



Presa spaniola il anunta pe posibilul antrenor de la Barcelona