La Liga

Odegaard, pustiul minune de la Real Madrid, s-ar putea dovedi o investitie esuata

Marile cluburi ale Europei s-au luptat pentru semnatura tanarului norvegian Martin Odegaard, iar acesta a ales in cele din urma Real Madrid.

Trimis la echipa a doua, jucatorul pe care Real Madrid a platit peste 3 milioane de euro nu mai prinde nici echipa antrenata de Zinedine Zidane.

Mai mult decat atat, rezultatele celor de la Castilla, formatie de liga a 3-a in fotbalul spaniol, s-au ameliorat substantial fara Odegaard pe teren.

La venirea lui Odegaard echipa secunda a celor de la Real Madrid era pe primul loc in clasament, insa dupa debutul acestuia au urmat patru infrangeri la rand si o coborare pe sapte in clasament.

Presa spaniola relateaza ca ceilalti jucatori de la Castilla au acuzat faptul ca Odegaard se bucura de un statut special, acesta antrenandu-se de trei ori pe saptamana cu echipa mare a lui Real Madrid.

Acesta are si un salariu impresionant pentru varsta lui, primind undeva la 50.000 de euro.

In varsta de 16 ani, mijlocasul ofensiv norvegian ar putea fi imprumutat de Real Madrid sezonul urmator la o alta echipa pentru a prinde meciuri in picioare.

Sapte prezente si un gol marcat pentru Castilla. Acestea sunt cifrele lui Odegaard pana acum in Spania.Odegaard, pustiul minune de la Real Madrid, s-ar putea dovedi o investitie esuata