La Liga

Lionel Messi = 400

Leo Messi a marcat sambata seara golul cu numarul 400 al carierei, un lucru pe care nu si l-a "imaginat niciodata". Apoi in acelasi meci  urmat si golul cu numarul 401. Intr-un montaj video, iata toate cele 401 de goluri din cariera starului argentinian.

In varsta de 27 de ani, Messi a inscris pentru Barcelona in victoria cu 6-0 contra Granadei.

Capitanul Argentinei a reusit golul al 400-lea cu capul, iar apoi a inscris si golul cu numarul 401.

"Messi a fost atins parca de o bagheta magica", a spus capitanul Barcelonei Luis Enrique, dupa meci. "Nu cred ca daca am numara golurile lui si ale mele marcate la antrenamente ar fi 400".

Messi a marcat 359 de goluri pentru Barcelona de la debutul din 2004, plus 42 pentru Argentina in 506 partide in total.

El a ajutat Barcelona sa castige 21 de trofee, printe care sase campionate in Spania si trei trofee de Liga Campionlor, in ultimii zece ani.

De asemenea, a repurtat 4 Ballon d'Or consecutive, trofee acordate celui mai bun jucator de fotbal din lume, intre ani 2009 si 2012.

"Nu mi-am imaginat niciodata ca pot realiza asa ceva vreodata in cariera mea", a spus si Messi. "Voi continua sa muncesc din greu si sa ating si mai multe obiective".

In meciul cu Granada, Messi a trimis si trei pase de gol, iar Barcelona este neinvinsa in acest sezon si pe locul 1 dupa sase etape.



Lionel Messi = 400