La Liga

James Rodriguez aproape de Real Madrid

Mijlocasul columbian James Rodriguez este cu un pas in curtea campioanei Europei Real Madrid.

Evolutiile incantatoare de la Cupa Mondiale, unde este golgeterul Columbiei, echipa alaturi de care a ajuns in sferturile de finala, dar si atasamentul declarat pentru formatia din capitala Spaniei, l-au adus pe James Rodriguez in atentia clubului madrilen.

Florentino Perez nu a stat prea mult pe ganduri si l-a ofertat pe jucator, iar acesta a spus “Da”, dupa cum anunta publicatia iberica Marca. Transferul lui Rodriguez la Real Madrid depinde in mare masura si de disponibilitatea managerului Carlo Ancelotti de a renunta la argentinianul Angel Di Maria, iar italianul nu pare dispus la un asemenea sacrificiu.

Pe langa aceasta chestiune de uz intern, mai ramane si ca Real Madrid sa se inteleaga la pretul de transfer cu AS Monaco, echipa care l-a transferat pe James Rodriguez in urma cu un an pentru 45 milioane de euro de la FC Porto.

Columbianul nu duce lipsa si de alte oferte, Manchester United, echipa in reconstructie si cu un buget urias la dispozitie, fiind de asemenea cu ochii pe jucatorul lui Monaco.



James Rodriguez aproape de Real Madrid