La Liga

Gestul cu banana al lui Alves a fost planificat, o farsa publicitara

Gestul lui Dani Alves (FC Barcelona) de o manca inainte in timpul unui meci a fost o actiune publicitara planificata cu mult timp inainte, anunta presa spaniola de miercuri. 

Agenta publicitara Loducca s-a gandit la aceast scenariu pentru a crea un puternic impact antirasism. Ideea le-a venit dupa ce Neymar a fost luat la tinta pe teren cu o coaja de banana.

S-a stabilit atunci ca la urmatoare ocazie cand va fi aruncata o banana spre unul dintre jucatorii cu care agentia avea contact, fructul sa fie mancat pe teren, iar acest gest sa aiba un impact mai mare decat orice declaratie. 

De aceea, cand Alves a vazut banana pe jos nu a stat nici un moment pe ganduri sa o manance. Teoretic, banana nu a fost aruncata pe teren cu intentie, ci ar fi fost gestul unui suporter care ulterior a fost si expulzat pe viata de pe El Madrigal, stadionul lui Villarreal. 

Iar de acolo a inceput o campanie in lumea intreaga, iar acum lumea este mai buna.Gestul cu banana al lui Alves a fost planificat, o farsa publicitara