La Liga

Espanyol – Leganes, duel cu greutate in lupta pentru evitarea retrogradarii

Sursă foto: https://twitter.com/RCDEspanyol

Etapa a 18-a din La Liga este deschisa, vineri seara, de doua confruntari dintre care Espanyol – Leganes se anunta extrem de echilibrata prin prisma pozitiilor ocupate in clasament de cele doua echipe.

Doua puncte le desparte pe Espanyol si Leganes inaintea duelului direct, ambele formatii avand nevoie disperate de puncte.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Espanyol – Leganes

Formatia catalana are o serie negativa de sase infrangeri la rand in care a marcat doar de doua ori, in timp ce Leganes vine dupa trei remize consecutive.

Espanyol incepuse campionatul intr-o nota incurajatoare, insa ultimele rezultate au dus la egalarea celei mai negative serii de rezultate din septembrie-octombrie 2003.

Pe teren propriu Espanyol n-a incheiat pana acum niciun meci la egalitate, inregistrand cinci victorii si trei infrangeri. Aceste infrangeri au venit chiar in ultimele trei meciuri disputate in fata propriilor suporteri. Toate la diferente de doua sau mai multe goluri!

Echipa din Barcelona a marcat 70 la suta din golurile actualului sezon in a doua repriza si a transformat patru remize la pauza in victorii dupa ultimul fluier.

Leganes este o echipa care de regula a incasat goluri in ultimul sfert de ora. Asa s-a intamplat cu cinci din cele 13 goluri incasate. In plus, doar trei echipe au obtinut mai putine puncte din deplasare decat Leganes in acest sezon de La Liga. O victorie, trei remize si cinci infrangeri este bilantul echipei de langa Madrid pe teren strain.

In cinci din cele noua infrangeri suferite in deplasare scorul meciurilor celor de la Leganes a fost 0-0.

Espanyol si Leganes si-au impartit victoriile in cele patru dispute de pana acum in La Liga. Doar intr-una dintre aceste confruntari ambele echipe au marcat. Este vorba de cea mai recenta confruntare, un 3-2 pentru Leganes pe teren propriu in 28 ianuarie 2018.

Redactia noastra recomanda un meci in care nu vor marca ambele echipa, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota de 1.70



Espanyol – Leganes, duel cu greutate in lupta pentru evitarea retrogradarii