La Liga

El Clasico de la miezul noptii. Motivul pentru care se joaca tarziu

Sursă foto: twitter.com

Pentru iubitorii fotbalului ora de incepere a returului Supercupei Spaniei dintre Real Madrid si FC Barcelona (0:00) este cel putin una curioasa.

Niciodata pana acum un El Clasico nu a mai fost programat la o asemenea ora inaintata chiar si pentru fusul orar al Spaniei.

Motivul pentru aceasta programare tarzie este unul cat se poate de plauzibil.

Seara de miercuri este una dedicata de UEFA partidelor din faza playoff a Champions League, nu mai putin de cinci meciuri fiind programate de la 21:45.

Cum Real MadridBarcelona suscita interes la orice ora si indiferent de competitia in care se disputa, forul continental a recomandat Federatiei Spaniole de Fotbal sa programeze disputa de pe Santiago Bernabeu dupa incheierea partidelor de Champions League pentru a evita astfel un conflict de audienta.

In alta ordine de idei, suporterii madrileni au anuntat ca in minutul 7 al partidei vor protesta impotriva suspendarii lui Cristiano Ronaldo vreme de cinci etape dupa eliminarea din tur. Fanii Realului vor flutura celebrele batiste albe intr-un gest marca inregistrata pentru fotbalul spaniol.



El Clasico de la miezul noptii. Motivul pentru care se joaca tarziu