La Liga

Barcelona spulbera echipa lui Rat. Messi ajunge la egalitate cu Raul

Razvan Rat si-a dorit sa debuteze la noua lui echipa Rayo Vallecano in meciul cu FC Barcelona de pe Nou Camp, dar mai bine ca n-a facut-o. A fost astfel scutit de o mare umilinta.

Campioana Spaniei a facut instructie cu echipa din suburbiile Madridului si a castigat de o maniera categorica, scor 6-0.

Doua dintre goluri au fost marcate de Lionel Messi care a urcat astfel pe locul al treilea in clasamentul golgeterilor tuturor timpurilor in Primera Division.

Messi are acum 228 de goluri si l-a depasit pe legendarul Alfredo Di Stefano cu un gol, fiind la egalitate cu Raul Gonzalez, un alt jucator fabulos care a scris istorie pentru Real Madrid.

Doar Telmo Zarra (251 goluri) si Hugo Sanchez (234) au marcat mai multe goluri decat Messi in prima liga spaniola.

Barcelona a dominat meciul cu Rayo inca din start si dupa doar doua minute Adriano reusea deschiderea scorului. Messi a dublat avantajul catalanilor in minutul 36 si a pasat decisiv la reusita lui Alexis din minutul 53.

Petro a ridicat scorul la 4-0 trei minute mai tarziu, pentru Messi sa reuseasca dubla in minutul 68.

Revenit pe teren dupa accidentarea suferita la glezna in 12 ianuarie, braziliaul Neymar a intrat in joc in minutul 62 si in penultimul minut al partidei a inchis tabela.

Barcelona ramane la conducerea clasamentului din Primera Division in fata celor de la Atletico Madrid, echipa care a triumfat pe teren propriu in meciul cu Real Valladolid, scor 3-0.

Cele doua echipe sunt despartite de golaveraj. Real Madrid intalneste pe Getafe duminica, iar o victorie a madrilenilor ar reface trioul fruntas din Primera Division.



Barcelona spulbera echipa lui Rat. Messi ajunge la egalitate cu Raul