La Liga

Barcelona se reorienteaza pe piata transferurilor

In asteptarea unui inlocuitor pentru Neymar, cedat in vara la PSG pentru astronomica suma de 222 milioane de euro, Barcelona merge fara eroare in campionat, unde are un avans de 10 puncte fata de Real Madrid.

Ousmane Dembele si Paulinho au fost jucatorii adusi in vara de conducerea catalana pentru a umple golul lasat de plecarea lui Neymar, insa Barcelona a trebuit sa se descurce fara Dembele, accidentat pentru o perioada mai lunga, in timp ce Paulinho are in continuare statutul unei rezerve de lux.

Barcelona n-a renuntat la obiectivul de a-l aduce pe brazilianul Coutinho de la Liverpool, iar perioada de transferuri din ianuarie va fi folosita pentru realizarea mutarii.

Cu toate acestea, oficialii catalani sunt impartiti in optiuni s-ar putea reorienta spre internationalul german Mesut Ozil de la Arsenal, dupa cum anunta Daily Mail.

Evolutia entuziasmanta a lui Ozil din derby-ul cu Tottenham a incins aceasta ipoteza in presa catalana de luni.

Barcelona a fost aproape sa-l semneze pe Ozil in urma cu sapte ani pentru doar 8 milioane de euro, dar in acel moment Xavi si Iniesta erau de neinlocuit in primul 11, iar Jose Mourinho s-a miscat mai repede si l-a adus pe german la Real Madrid.

Potrivit unei statistici oficiale, Ozil este jucatorul cu cele mai multe ocazii de gol create in acest sezon de Premier League, 30 la numar.



Barcelona se reorienteaza pe piata transferurilor