La Liga

Barcelona o umileste pe Real Madrid cu o mana de goluri. Hattrick Suarez!

Sursă foto: twitter.com/fcbarcelona

El Clasico programat in aceasta duminica a fost transat categoric de FC Barcelona, echipa care s-a impus cu 5-1 in fata rivalei Real Madrid. Un derby marcat de absenta lui Lionel Messi, unul dintre cei 93.265 de spectatori prezenti pe Nou Camp.

Barcelona a deschis scorul in minutul 11 prin Coutinho cu o reluare din interiorul careului la o patrundere senzationala a fundasului stanga Alba.

Noua minute mai tarziu formatia blaugrana a ratat dublarea avantajului prin Arthur, jucator al carui sut din 20 de metri a fost blocat spectaculos de portarul Courtois.

Pentru prima data folosit intr-un El Clasico, arbitrajul video (VAR) a facut diferenta in minutul 29 la un fault comis de Varane asupra lui Suarez in suprafata de pedeapsa.

Arbitrul central lasase initial jocul sa continue, insa la interventia arbitrilor din studioul video a oprit partida si, in urma reluarilor oficiale, a dictat lovitura de la 11 metri pentru Barcelona.

Luis Suarez, tocmai jucatorul faultat, a executat si l-a invins pe Courtois cu un sut perfect langa bara. 

Real Madrid a iesit decisa de la cabine dupa o prima repriza slaba si a dominat inceputul partii secunde. In minutul 50, pe un fond accentuat de dominare, Real Madrid a redus din diferenta prin Marcelo cu un sut in forta din interiorul careului la o minge intoarsa de Isco.

Barcelona iesea din corzile presiunii madrilene si, zece minute mai tarziu, echipa gazda rata o mare ocazie pe contraatac prin Luis Suarez. Acesta a reluat acrobatic si mingea s-a dus in bara!

In minutul 65 Sergio Ramos pune un picior salvator si deviaza in corner sutul lui Alba care se ducea spre poarta.

Ernesto Valverde a mutat inspirat in minutul 74 cu Dembele in locul lui Coutinho si mijlocasul ofensiv francez a contribuit dupa doar un minut la golul de 3-1 marcat de Luis Suarez pe contraatac.

Dembele a patruns pe zona centrala, continuand apoi in dreapta pentru Sergi Robert din centrarea caruia Luis Suarez inscria cu o superba lovitura de cap din marginea careului.

Acelasi Luis Suarez ridica scorul la 4-1 in minutul 83 din pasa aceluias Sergi Roberto, dupa ce Sergio Ramos a pierdut mingea in propria jumatate de teren.

Umilinta celor de la Real Madrid a continuat cu golul cinci al Barcelonei marcat de Arturo Vidal in minutul 87 cu o lovitura de cap din centrarea lui Dembele. Un Vidal care intrase de doar trei minute in teren in locul lui Arthur.



Barcelona o umileste pe Real Madrid cu o mana de goluri. Hattrick Suarez!