La Liga

Barcelona, inchisa de Atletico pe Nou Camp. Messi, accidentat!

FC Barcelona si Atletico Madrid au remizat, scor 1-1 (1-0), in derby-ul etapei a 5-a din La Liga, meci in urma caruia diferentele la varful ierarhiei raman neschimbate.

Echipa blaugrana a deschis scorul in finalul primei reprize (min.41) prin lovitura de cap a lui Rakitic dintr-o excelenta centrare oferita de experimentatul Iniesta.

Atletico, asa cum a obisnuit in mandatul lui Diego Simeone, a facut din jocul de aparare o arta si s-a multumit sa joace fotbal doar cat sa plece neinvinsa de pe Nou Camp.

Correa a profitat in minutul 61 de o aluncare a lui Mascherano in marginea propriului careu si l-a invins pe Ter Stegen cu un sut care a sters bara.

Barcelona l-a pierdut pe Messi, accidentat in minutul 60 dupa un duel cu Godin, iar in locul acestuia a intrat turcul Arda Turan.

Finalul a fost dominat de Barcelona, echipa care s-a chinuit sa desfaca laborioasa aparare pe doua linii desenata in teren de Simeone.

Neymar l-a luat la tinta pe Oblak in minutul 78 dupa o patrundere individuala, pentru ca patru minute mai tarziu Pique sa devieze cu capul putin pe langa poarta dupa un corner.

Alba a trecut si el aproape de gol in minutul 86, dupa care la una dintre putinele aparitii in ofensiva Atletico a amenintat poarta Barcelonei prin Godin. Reluarea acestuia cu capul a fost scoasa peste transversala de Ter Stegen.

Ultima ocazie a meciului avea sa fie ratata de Rakitic in minutul 89. Ramas intr-o pozitie favorabila de sut, mijlocasul croat nu a prins cadrul portii.

Real Madrid ramane pe primul loc in clasament, cu 13 puncte, urmata de Sevilla (11), Barcelona (10), Atletico, Las Palmas, Villarreal si Athletic Bilbao (9).



Barcelona, inchisa de Atletico pe Nou Camp. Messi, accidentat!